تعمیر کمک فنر ال 90

علت ریپ زدن ال ۹۰
راهنمای مطالعه

تعمیر کمک فنر ال 90 یکی دیگر از مسائل مهم در تعمیر و نگهداری خودرو ال 90 می باشد. کمک فنر یا جاذبه ضربه یک قطعه مکانیکی در نزدیکی چرخ های خودرو می باشد که وظیفه کنترل نوسانات فنر خودرو را بر عهده دارد. برای درک بهتر ضروریت تعویض کمک فنر ال نود نیاز به دانستن کارکرد کمک فنر در خودرو می باشد.

آموزش تعویض کمک فنر عقب تندر ۹۰

ابزار لازم برای تعویض کمک فنر ال نود: جک با خرک، آچار چرخ، آچار 16 و 18، انبر قفلی

مراحل تعویض کمک فنر ال نود:

  1. از کنار خودرو جک بزنید و خرک کنید
  2. چرخ را باز کنید و آن را کنار بگذارید
  3. با آچار 18 پیچ پایینی کمک را باز کنید
  4. از داخل صندوق عقب خارهای نمدی که داخل صندوق هستند را آزاد کنید و با آچار 16 مهره سر کمک را نیز باز کنید. برای مهار کردن کمک با انبر قفلی از سر کمک نگه دارید.
  5. برای جا گذاری کمک فنر سعی کنید که اول گردگیر را جا بزنید و بعد واشر آهنی، سپس واشر پلاستیکی همراه با میله آهنی که وسط آن قرار دارد. از داخل نیز واشر پلاستیکی و روی آن واشر آهنی و مهرا را گیر بدهید.

علائم خرابی کمک فنر

از مهمترین علائم خرابی کمک فنر بخصوص علائم خرابی کمک فنر عقب ال 90 می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • روغن زدن کمک فنر
  • خراب شدن کاسه نمد و روغن زدن کمک فنر
  • وجود صدا به اتاق و صندوق عقب
  • هنگام عبور از روی دست انداز صدای تقه و صدای جیر جیر از پشت صندوق
  • باعث لاستیک سابی_ از بین رفتن اکسل، خراب شدن فنر و لاعث استهلاک شاسی و اتاق می شود.

باید در نظر داشت که علائم شل بودن پیچ کمک فنر نیز مانند علائم خرابی کمک فنر خودرو می باشد. پس با دیدن این علائم اول از شل نبودن پیچ کمک فنر خود اطمینان حاصل کنید سپس به تعمیر یا تعویض کمک فنر خودرو خود اقدام نمایید.

بیشتر بدانید  علائم خرابی دسته موتور شاتونی ال ۹۰

علت خرابی کمک فنر ال 90

اگر خودرو باری بیشتر از حد توانشا را تحمیل کند بیشتر از هر قسمتی به کمک فنرها فشار می آید. عبور و مرور از جاده های ناهموار یا ترمز کردن بی موقع در چنین جاده هایی باعث خرابی این قطعه و یا قطعات دیگر می شود.

خراب بودن درزگیرها یا کاسه نمدهای کمک فنرها و خراب شدن وبش های کمک فنر که منجر به نشت روغن می شود از دلایل دیگری است که باعث خرابی کمک فنر می شود.

عبور مداوم از ناهمواری ها با سرعت بالا خودرو و تیک آف زیاد که باعث کوبش های مداوم و بیشتر از حد توان خود می شود.

نکته

تا جایی که ممکن است سعی کنید که  هردو کمک فنرهای جلو یا عقب را با هم تعویض کنید. وجود یک کمک فنر کارکرده در کنار کمک فنر سالم باعث می شود که کمک فنر سالم بار بیشتری را متحمل شود و زودتر خراب شود.

چه زمانی باید به فکر تعمیر کمک فنرها باشید؟

اساسی ترین موردی که سلامت و طول عمر کمک فنرها و زمان تعمیر آن ها را مشخص می کند طرز رانندگی شما می باشد. ولی به طور متوسط می شود گفت که پس از هر 80.000 کیلومتر رانندگی بهتر است که کمک فنرها را تعمیر کرد. بنابراین با هر 80.000 کیلومتر رانندگی زمان تعمیر کمک فنر ال 90 فرا می رسد. البته در برخی از کمک ها کمتر و در برخی کمک فنرها این زمان بیشتر است.

آیا کمک فنر قابل تعمیر است؟

اکثر رانندگی پس ار مدتی رانندگی با ماشین شان حس می کنند که دیگر خودروشان مانند قبل نیست. یعنی دیگر سواری نرم و مناسبی ندارد. در این مواقع نیاز است که به فکر تعمیر کمک فنر ال 90 باشند. ولی اکثر رانندگی رسیدگی به کمک فنر و تعمیر کمک فنر ال 90 را فراموش می کنند و سریع خودرو را به تعمیرگاه می برند.

بیشتر بدانید  تعویض ترموستات رنو ال 90

زمان تعویض کمک فنر ال 90

برای اینکه بدانیم آیا زمان تعویض کمک فنر ال 90 است یا خیر؟ نیاز است به نشانه ها و علائم خودرو توجه نماییم. این نشانه ها شامل موارد زیر می باشد.

·         پیچیدن غیر منطقی خودرو در پیچ ها:

اگر سر پیج ها خودرو شما متناسب با گردش فرمان نمیچرخد و تقریباً خارج از کنترل شماست نیاز به تعویض کمک فنر خودرو می باشد

·         جهش خودرو در دست اندازها

کمک فنر وظیفه ضربه گیری در دست اندازها و ناهمواری ها را بر عهده دارد. پس اگر در دست اندازها خودرو از مسیر پیش رو منحرف می شود و یا دچار جهش می گردد باید به سلامت کمک فنر خودرو خود شک کنید.

·         روغن ریزی کمک فنرها

هر گونه روغن ریزی در کمک فنرها نشانه خرابی کمک فنر می باشد و باید برای تعویض آن اقدام کرد.

در صورت مشاهده هر یک از موارد بالا در اسرع وقت نسبت به تعمیر کمک فنر ال 90 خود اقدام نمایید تا به دیگر قطعات آسیبی وارد نشود.

نشانه های تشخیص خرابی کمک فنر خودرو

شاید از خود بپرسید که چگونه بفهمیم کمک فنر ماشین خراب شده است؟

از نشانه های ایراد کمک فنر خودرو می توان نزدیکی زیر خودرو به مانع های موجود در راه مانند سرعت گیرها یا دست اندازها، وجود صداهایی غیر معادی به هنگام عبور از موانع جاده ای، متمایل شدن فراتر از انتظار بدنه خودرو به جهت درونی پیچ در موقع دور زدن، جهش قسمت جلویی خودرو در موقع ترمزهای ناگهانی، را بیان کرد.

علائم خرابی کمک فنر عقب ال 90

برای تعمیر کمک فنر عقب ال 90 نیاز به دانستن علائم خرابی کمک فنر ال 90 و علائم شل بودن پیچ کمک فنر می باشد. این علائم خرابی را می توان در موارد بیان کرد.

  • تغییر ظاهری کمک فنرها
  • نشتی سیالات
  • تکان های غیر عادی خودرو
  • رقص چرخ ها
  • کشیده شدن خودرو به یک سمت
  • سائیدگی غیر عادی تایرها
  • صدای تق تق یا جیر جیر کمک فنر
بیشتر بدانید  تعویض گردگیر پلوس ال 90

سخن پایانی

کمک فنر یکی از قطعات ضروری برای حرکت خودرو شما می باشد. وجود آن برای کنترل حرکت فنرها ضروری است. در این مقاله در مورد زمان تعمیر کمک فنر ال 90، علت خرابی کمک فنر و علائم خرابی کمک فنر عقب ال 90 صحبت کردیم. سعی کردیم شما را با کارایی کمک فنر و ضرورت تعویض کمک فنر ال 90 آشنا کنیم تا با تعویض یا تعمیر به موقع کمک فنر خودرو خود مانع از بروز خرابی های دیگر در دیگر قطعات خودرو خود بشوید.

 

2 پاسخ

  1. سلام
    آیا کمک جلو ال90 در صورت خراب شدن باید تعویض شود یا تعمیر می شود..؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *